fbpx

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over Nobby. Deze FAQ zal geregeld worden geactualiseerd. Mocht je vraag in de lijst ontbreken, dan kun je deze stellen door een mail te richten aan info@nobby.nl.

Waar kan ik de Nobby producten kopen? 
We hebben een groot dealer netwerk in Nederland. Check in de store locator de dichtstbijzijnde winkel met Nobby artikelen. Hebben ze het artikel wat je graag wilt hebben niet op voorraad? Vraag dan of de winkel het voor je wil bestellen! Via deze website kun je geen producten bestellen.

Waar komt het merk Nobby vandaan? 
Nobby is een Duits merk wat in 1991 ontstaan is. Inmiddels kun je de producten in meer dan 50 landen kopen en heeft het assortiment meer dan 7.000 Nobby artikelen. Wist je dat we het assortiment ieder jaar aanvullen met minimaal 500 nieuwe artikelen?

Is het gevaarlijk als mijn hond een latex speeltje stuk bijt?
Het Nobby speelgoed is gemaakt van latex, dat is extra stevig materiaal wat je hond niet zo gemakkelijk kapot bijt. Doet hij dit wel dan is er nog niets aan de hand want het gebruikte latex is niet giftig voor dieren.

Hoe vind ik de juiste maat voor een hondenjas of -trui?
De maten van onze hondenjassen verwijzen naar de lengte van de rug van de hond. Het wordt gemeten vanaf de nek tot aan de staart. We hebben een handige tabel gemaakt waarin je precies kunt zien welke maat je voor jouw hond nodig hebt!

Nobby ©  2021. Alle rechten voorbehouden.