Geef jouw nieuwe dierenvriendje een warm welkom

Dé nieuwe trend

We kennen allemaal de welbekende babyshowers. Hierbij wordt de komst van het nieuwste kindje gevierd en de zwangere moeder in het zonnetje gezet. Dus waarom niet bij de komst van een huisdier? Natuurlijk is het net even anders, omdat je dit niet met de zwangere moeder van je huisdier viert, maar dat maakt het niet minder leuk! Zo kun je echt op een warme manier de komst van het nieuwste familielid vieren. En een feestje laten we niet aan ons voorbij gaan toch?

Hoe vier je dit?

Een nieuw dierenvriendje betekent nieuwe spullen. Yes, lekker shoppen dus. Hoe leuk is het als deze in het teken staan van het geslacht, net zoals bij een babyshower?! Het is van belang dat je voordat je puppy of kitten bij je thuis komt je alles voorbereid hebt. Denk hierbij aan een mandjes, eet- & drinkbakje en natuurlijk leuke speeltjes. Nobby heeft hiervoor ontzettend leuke artikelen die perfect passen bij jou puppy- of kittenshower!

Maak jouw shower compleet met de artikelen van Nobby!

 

Pluche puppy mandjes & tent, voor een heerlijke slaapplek.

  Starlight lichtkoorden, voor extra veiligheid op straat!

   Super schattig pluche speelgoed om gezellig samen te spelen.

   Pluche puppy mandjes & tent, voor een heerlijke slaapplek.

    Starlight lichtkoorden, voor extra veiligheid op straat!

     Super schattig pluche speelgoed om gezellig samen te spelen.

     Versiering

     Nadat de spullen zijn ingekocht is het natuurlijk leuk om als finishing touch wat leuke versiering op te hangen zoals vlaggetjes, hoedjes, wat je zelf ook maar leuk vindt! Bij een party hoort ook wat lekkers. Tegenwoordig hebben ze voor honden ook ontzettend veel zoals taarten & cupcakes. Dus naast wat lekkers voor jezelf, kun je natuurlijk ook zoiets feestelijks voor je dierenvriendje kopen. Als laatste is het wellicht leuk om wat dierenvriendjes uit te nodigen, dan kan hij of zij alvast kennismaken met nieuwe vriendjes!

     Veel plezier!

     Waar te koop? Bekijk onze verkooppunten!