Geef jouw hond of kat een heerlijke wasbeurt!

Voor elk huidtype!

De shampoos van Nobby kalmeert de beschadigde, gevoelige en onzuivere huid. Door het hydraterende effect wordt uitdroging voorkomen. Alle shampoos zijn PH-neutraal en aangepast naar de huis van honden en katten. Er zijn verschillende varianten in het assortiment. Van donkere tot lichte huid en van puppy naar speciaal voor donkere vacht.  

Drogen maar!

Na het wassen komt natuurlijk het drogen. De droogdoek van Nobby heeft heerlijk lange zachte microvezels en heeft een zeer hoge water- en vuilopname. Deze doek kan maar liefst zeven keer zijn eigen gewicht absorberen, ideaal dus voor na het wassen! Ook kan deze doek natuurlijk gebruikt worden voor na een regenachtige wandeling.   

Finishing touch…

 Om de spa ervaring compleet te maken eindigen we met het borstelen. Nobby heeft een zeer uitgebreide serie waarmee de hond heerlijk geborsteld kan worden. Tijdens het borstelen komt wordt er namelijk een soort massage effect gecreëerd, dat is natuurlijk heerlijk! Deze serie genaamd ‘Comfort Line’ heeft zowel borstels als kammen waardoor er voor elke hond een geschikte keuze tussen zit. Hieronder een kleine greep uit de serie.

Verdient jouw hond of kat dit heerlijke spa momentje ook niet? 

Waar te koop? Bekijk onze verkooppunten!