fbpx

Cool down!

Tijdens de warme dagen is het belangrijk dat u uw huisdier wat verkoeling kunt bieden. Met het “Cooling” assortiment van Nobby heeft u een ruime keuze uit verschillende artikelen voor wat verfrissing tijdens de zomer. Hieronder vindt u onze top 8 cooling artikelen:
1. Koelmat

Deze cooling matten reguleren de lichaamstemperatuur op warme dagen. Door het liggen op de mat geeft de gelvulling een verkoelend effect. Vooraf koelen of gebruik van water is niet nodig. Wanneer het verkoelend effect verdwijnt kan de mat na een korte onderbreking opnieuw gebruikt worden. Verkrijgbaar in verschillende maten.

2. Zwemvest

Dit reddingsvest zorgt ervoor dat de hond veilig kan zwemmen of mee kan gaan op boottochtjes. Het reddingsvest heeft een opvallende kleur en heeft reflecterende strepen waardoor de hond snel in het water te vinden is. De hond is gemakkelijk uit het water te tillen door het handvat aan de bovenkant. De verstelbare gespen aan de voor- en onderzijde zorgen ervoor dat het zwemvest altijd past. Het zwemvest is wasbaar op 30 °C en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

3. Cool ice vest

Het Cool Ice Vest van Nobby is geschikt om de lichaamstemperatuur van de hond te reguleren op warme dagen. Dit vest zorgt voor verkoeling door verdamping en is zeer licht. Het vest is makkelijk met een klittenbandsluiting te bevestigen. Na gebruik is het vest wasbaar tot 30°C en verkrijgbaar in verschillende maten.

4. Cool ice bandana

De Cool Ice Bandana van Nobby is geschikt om de lichaamstemperatuur van de hond te reguleren op warme dagen. Deze bandana zorgt voor verkoeling door verdamping en is zeer licht. De bandana is makkelijk met een klittenbandsluiting te bevestigen. Na gebruik is het vest wasbaar tot 30°C en verkrijgbaar in verschillende maten.

5. Zwembad

Voor zwemplezier en verkoeling op de warme dagen. Het is gemaakt van sterk en stevig materiaal en is zeer eenvoudig op te zetten. Het zwembad kan worden opgevouwen wanneer het niet gebruikt wordt om zo ruimte te besparen. Het is makkelijk te reinigen en heeft een praktische waterafvoerklep. Verkrijgbaar in verschillende varianten en maten.

6. Drinkbak Fresh
6. Drinkbak Fresh

De Nobby Fresh is een kunststof drinkbak die zorgt dat het huisdier koel water houdt op warme dagen. De uitneembare bak kan in de vriezer worden geplaatst, en heeft ongeveer 2 uur nodig om het meeste effect te hebben. Vervolgens zorgt de drinkbak 5 tot 8 uur voor verkoeld water. Verkrijgbaar in 0.45 of 0.95 liter.

7. Verkoelend speelgoed
Deze vriezer halter kan met water gevuld worden en worden ingevroren waardoor het verkoeling geeft op de warme dagen. Tijdens het spelen/kauwen smelt het water en loopt het water door de gaatjes uit het speelgoed. Verkrijgbaar in verschillende maten en uiteraard er ook andere varianten verkoelend speelgoed.
8. Drijvend speelgoed
Deze leuke zeehond is speciaal voor waterpret! Hij is gemaakt van waterafstotend neopreen waardoor het op het wateroppervlak blijft drijven. Uiteraard zijn er meerdere varianten van drijvend speelgoed beschikbaar in het assortiment van Nobby.
Waar kan je deze artikelen kopen?

Nobby ©  2021. Alle rechten voorbehouden.